Jobbeschrijving

Je volgende uitdaging bij Stabitec!

Stabitec bvba & Stabitec Technieken bvba, reeds 20 jaar gevestigd te Brugge en Gent, zijn geapprecieerde spelers binnen de bouwwereld, die in hoofdzaak gecombineerde bouwkundige studies (stabiliteit, technieken, epb en veiligheidscoördinatie) aanbieden.  Stabitec is een groeiende KMO met intussen 25 gemotiveerde medewerkers die samen elk project van a tot z nauwgezet uitwerken en begeleiden.   Stabitec wil als volwaardige bouwpartner optreden waarbij het afleveren van op elkaar afgestemde studies een prioriteit is Het bouwproject willen we  zo op een hoger niveau brengen. Gezien de blijvende groei van onze klanten en onze wens om deze steeds beter van dienst te kunnen zijn we op zoek naar:

Een ervaren projectingenieur technieken voor ons kantoor te Brugge.

Zie je een uitdaging om:

 • Zelfstandig of binnen je team als eindverantwoordelijke het technisch concept uit te werken? Je bestudeert, berekent en ontwerpt oplossingen voor de technische installaties, en wordt hierin bijgestaan door collega’s met de nodige ervaring.
 • Te overleggen met je contacten en te zoeken naar alternatieven om tot een gedegen resultaat te komen? Je kan hierbij rekenen op een netwerk van potentiële leveranciers / contacten en gedreven medewerkers om een degelijke studie uit te werken.
 • Het aanspreekpunt te zijn tijdens de uitvoering van de werken die zich kunnen situeren over gans Vlaanderen met de nadruk op West- en Oost-Vlaanderen?
 • Op te treden als projectleider en mensen te motiveren?

Ben jij dit enigszins?

 • Bewust omgaan met energie;  dat voel je zo aan.  Je bent erdoor gepassioneerd en je volgt graag de trends hierover.  Je houdt ervan om elke dag bij te leren en kan intussen ook al wat terugvallen op een netwerk van contacten / kennissen.
 • Je bent industrieel of burgerlijk ingenieur of  een gelijkwaardige ervaring  met gedegen kennis van HVAC en/of elektriciteit  in gebouwen.   Problem solving is jouw ding;  en dan nog liefst in samenspraak met je team en overkoepelend met de andere diensten stabiliteit en epb. 
 • Als projectleider ben je eindverantwoordelijke voor het traject vanaf de behoeftebepaling bij de klant, over het opmaken van het studiedossier tot aan de werfopvolging en oplevering van het project.  Je wordt hierin uiteraard graag ondersteund door de juiste mensen.

Wat kunnen we je bieden?

 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet.  Je wordt één van de bouwstenen van het verdere Stabitec verhaal. 
 • Je kan terugvallen op een gedreven jong team met behoorlijk wat ervaring en kennis in huis.  Je staat er niet alleen voor!
 • Enthousiaste collega’s, je komt er niet alleen in contact met technieken maar overlapt met tal van andere zaken in het bouwproject zoals stabiliteit, epb en veiligheid.
 • Een verloning op maat van uw ervaring en competenties samen met extralegale voordelen;  maar vooral toekomstperspectieven!


Interesse?

Hebt u interesse in
een job bij Stabitec?
Contact ons via:


Stefaan De Decker
+32 50 67 68 30
Contact
Stabitec Brugge
Gulden-Vlieslaan 31a
8000 Brugge


T +32 50 67 68 30
Stabitec Gent
Derbystraat 391
9051 Sint-Denijs-Westrem
Maaltecenter blok G

T +32 93 90 87 75
Typ over
Verstuur
MENU