Jobbeschrijving

Als epb - ingenieur beschik je over ruime bouwkundige kennis in de brede zin van het woord. Diverse bouwtechnieken net zoals technische installaties hebben nog weinig geheimen voor u.    Je bent mee met de evolutie van de hedendaags beschikbare technieken en de steeds wijzigende epb-regelgeving.  Je voldoet aan de door VEA opgelegde permanente vorming.

Je staat in voor nauwe communicatie tussen architect, opdrachtgever en interne als externe studiediensten stabiliteit en technieken.  Elk project is uniek door zijn vormgeving, verwachtingen van de klant, budget en doelstellingen die dienen gehaald te worden.

Als epb - ingenieur onderzoek je verschillende mogelijkheden om voor elk project een passend antwoord te bieden aan de uiteindelijke verwachtingen van de opdrachtgever.  Je onderzoekt de compatibiliteit van technieken en variante mogelijkheden om te voldoen aan het eisenpakket.  Je staat eveneens in nauw contact met de leveranciers van vernieuwende technieken, studiediensten  en het Vlaams Energie-agentschap om de haalbaarheid en complementariteit van technieken te bestuderen.  Nieuwe concepten, visies en benaderingen omtrent het energiegebeuren schrikken je niet af, integendeel!

Je hebt ruime ervaring met de EPB-software en kent de wetgeving over energieprestaties. Op een snelle doch grondige wijze berekeningen en verslagen in de EPB-software en aanverwante berekeningsmethodieken maken is voor jou geen probleem.

Je hebt een passie voor het energiegebeuren en bent sterk in administratie.   Je werkt nauwgezet, zelfstandig en in team, bent gedreven en communicatief.Interesse?

Hebt u interesse in
een job bij Stabitec?
Contact ons via:


Stefaan De Decker
+32 50 67 68 30
Contact
Stabitec Brugge
Gulden-Vlieslaan 31a
8000 Brugge


T +32 50 67 68 30
Stabitec Gent
Derbystraat 391
9051 Sint-Denijs-Westrem
Maaltecenter blok G

T +32 93 90 87 75
Typ over
Verstuur
MENU