Jobbeschrijving

Je volgende uitdaging bij Stabitec!

Stabitec bvba & Stabitec Technieken bvba, reeds 20 jaar gevestigd te Brugge en Gent, zijn geapprecieerde spelers binnen de bouwwereld, die in hoofdzaak gecombineerde bouwkundige studies (stabiliteit, technieken, epb en veiligheidscoördinatie) aanbieden.  Stabitec is een groeiende KMO met intussen 25 gemotiveerde medewerkers die samen elk project van a tot z nauwgezet uitwerken en begeleiden.   Stabitec wil als volwaardige bouwpartner optreden waarbij het afleveren van op elkaar afgestemde studies een prioriteit is en het bouwproject zo op een hoger niveau wenst te brengen. Gezien de blijvende groei en ambitie van onze klanten en onze wens om deze steeds beter van dienst te kunnen zijn zijn we op zoek naar:

Een veiligheidscoördinator niveau B voor ons kantoor te Brugge.

Zie je een uitdaging om:

 • Zelfstandig of binnen je team als eindverantwoordelijke VC op te treden en te communiceren met de bouwpartners?
 • Dagdagelijks werfbezoeken uit te voeren, te rapporteren, vlot te communiceren en te zoeken naar praktijkgerichte oplossingen?
 • Het aanspreekpunt te zijn tijdens de uitvoering van de werken op vlak van veiligheid met de nadruk op West- en Oost-Vlaanderen?
 • Je schouders onder de discipline veiligheid te zetten en eindverantwoordelijke te worden?

Ben jij dit enigszins?

 • Het gaat over Veiligheid!  Je bent erdoor gepassioneerd en je volgt graag de trends hierover.  Je houdt ervan om elke dag bij te leren en kan intussen ook al terugvallen op een eerste werkervaring in de bouw  .
 • Je bent industrieel ingenieur of  hebt een gelijkwaardige ervaring. Problem solving is jouw ding; je denkt proactief en werkt mee met de bouwpartners aan een beter geheel.
 • Een diploma veiligheidscoördinator is geen must;  ben je de juiste persoon, dan begeleiden we je graag in het behalen van je diploma!

Wat kunnen we je bieden?

 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet.  Je wordt één van de bouwstenen van het verdere Stabitec verhaal. 
 • Je kan terugvallen op een gedreven jong team met behoorlijk wat ervaring en kennis in huis.  Je staat er niet alleen voor!
 • Een gevarieerde job waar je in contact komt met veel mensen.  Je wordt één van de Stabitec gezichten. 
 • Een toffe jonge bende, je komt er niet alleen in contact met veiligheid maar overlapt met tal van andere zaken in het bouwproject zoals stabiliteit, epb en veiligheid.


Interesse?

Hebt u interesse in
een job bij Stabitec?
Contact ons via:


Stefaan De Decker
+32 50 67 68 30
Contact
Stabitec Brugge
Gulden-Vlieslaan 31a
8000 Brugge


T +32 50 67 68 30
Stabitec Gent
Derbystraat 391
9051 Sint-Denijs-Westrem
Maaltecenter blok G

T +32 93 90 87 75
Typ over
Verstuur
MENU