Architecten

Hoe pakken we een studie stabiliteit en technische installaties aan?

We bespreken graag vooraf het ontwerp met de architect en⁄of de klant. Zo kunnen we op het spoor komen van eventuele knelpunten en ⁄of conflicten inzake archtectuur en stabiliteit. Deze kunnen we dan doorpraten zodat we een economische en stabiliteitstechnisch correcte oplossing vinden die hand in hand gaat met uw verwachtingen als architect en bouwheer.

Eerst schetsen we de draagrichting en ondersteunende structuur van uw project. Belangrijke elementen worden al begroot, zodat we conflicten meteen kunnen aankaarten. We maken een lijst van alle details, aansluitingen en aanpassingen die een architecturale impact kunnen hebben en leggen die voor aan de architect. Ook onze afdeling Technieken start meteen met aanduidingen van de nodige technische installaties en bijhorende leidingen en kokers.

Na de input en aanpassingen van de architect maken we de plannen definitief. We berekenen alle details, zowel voor technieken als stabiliteit. Als u dat wenst, stellen wij ook een dossier veiligheidscoördinatie op. Of een EPB-studie. U zegt het maar.

Als architect krijgt u al deze documenten in één overzichtelijke bundel: uitvoeringsplannen, detailtekeningen, wapeningsplannen, meetstaat, bestek en EPB-verslag.

Ook tijdens de uitvoering blijft Stabitec uw partner. Wij volgen onze werven regelmatig en nauwgezet op. We keuren de nodige legplannen goed. En als er toch een probleem of aanpassing zou opduiken, doen we de nodige bijsturingen.

Uw garanties

  • één aanspreekpunt voor de verschillende facetten van uw project
     
  • praktische problemen vooraf oplossen, lang voor de uitvoering werken
     
  • werfopvolging van verschillende facetten in het bouwproces in één hand.
     

Wedstrijden

Contact
Stabitec Brugge
Gulden-Vlieslaan 31a
8000 Brugge


T +32 50 67 68 30
Stabitec Gent
Leo Baekelandstraat 20
9000 Gent


T +32 93 90 87 75
Typ over
Verstuur
MENU